LAITTEISTO JA OHJELMISTO

Meiltä saat yrityksellesi tietokoneet, palvelimet, palomuurit, vpn-etäyhteydet ja muut oheislaitteet, sekä ohjelmistot täysin käyttökuntoon asennettuna ja toimitettuna. Meiltä myös asiantunteva opastus ohjelmien käyttöön.

Erikoisuutena osaamme myös korjata hitsausrobottien ja cnc-koneiden dos-ohjauskoneita, sekä winnt-ohjauskoneita. Referenssejä esim. Muuramelainen Pematic Oy ja Tikkakoskelainen JR-Tools Oy.

YLLÄPITOPALVELUT

Tarjoamme yrityksellesi kuukausittaista ylläpitoa palvelimille ja työasemille, jolloin teidän ei tarvitse huolehtia ohjelmistojen päivityksistä tai varmuuskopioinnista. Meiltä myös kattava ylläpito vpn-etäyhteyksille, sekä palomuureille. Meillä ei ole pitkiä ylläpitosopimuksia, joten et sitoudu mihinkään.

OHJELMISTOSUUNNITTELU

Jos tarvitset yrityksellesi räätälöityä ohjelmistoa, niin autamme mielellämme. Meiltä saat kilpailukykyiseen hintaan turvallista ja moneen tarpeeseen sopivaa ohjelmointia. Referenssejämme esim. ST1/Shell, Jyväskylän Isännöintitiimi Oy, Jyväskylän Autokoulu Moottori Oy, MainosPalvelu Laitinen.

Ota yhteyttä niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus:

VALONNOPEA OY

Rantaniityntie 5
Vaajakoski (Jyväskylä)

ATK-Yrityspalvelut

Palvelemme arkisin klo 9-17:

Mika Savela
Puh: 040 1282 162
Sähköposti: etunimi.sukunimi (at) valonnopea.fi

Tekninen tuki (24h):

Sähköposti: tuki (at) valonnopea.fi