Valikko Sulje

ICT-PALVELUT

LAITTEISTO JA OHJELMISTO

Meiltä saat yrityksellesi tietokoneet, palvelimet, palomuurit, vpn-etäyhteydet ja muut oheislaitteet, sekä ohjelmistot täysin käyttökuntoon asennettuna ja toimitettuna. Meiltä myös asiantunteva opastus ohjelmien käyttöön.

Erikoisuutena osaamme myös korjata hitsausrobottien ja cnc-koneiden dos-ohjauskoneita, sekä winnt-ohjauskoneita. Referenssejä esim. Muuramelainen Pematic Oy ja Tikkakoskelainen JR-Tools Oy.

YLLÄPITOPALVELUT

Tarjoamme yrityksellesi kuukausittaista ylläpitoa palvelimille ja työasemille, jolloin teidän ei tarvitse huolehtia ohjelmistojen päivityksistä tai varmuuskopioinnista. Meiltä myös kattava ylläpito vpn-etäyhteyksille, sekä palomuureille. Meillä ei ole pitkiä ylläpitosopimuksia, joten et sitoudu mihinkään.

OHJELMISTOSUUNNITTELU

Jos tarvitset yrityksellesi räätälöityä ohjelmistoa, niin autamme mielellämme. Meiltä saat kilpailukykyiseen hintaan turvallista ja moneen tarpeeseen sopivaa ohjelmointia. Referenssejämme esim. ST1/Shell, Restel, Jyväskylän Isännöintitiimi Oy, Vihta-Auto Oy, MainosPalvelu Laitinen Ky.

TUKI & YHTEYSTIEDOT

TUKIPALVELUT

Tekninen tuki (24h):
Sähköposti: tuki (at) valonnopea.fi

(Viesteihin vastataan viimeistään seuraavana työpäivänä)

Etätuki:
>Lataa etätukiohjelma tästä.<

Sähköpostiasetukset:
Saapuva palvelin: mail.valonnopea.fi Suojaus/portti: SSL/TLS 993
Lähtevä palvelin: mail.valonnopea.fi Suojaus/portti: STARTTLS 587

ICT-PALVELUT JA MYYNTI

Puh: 040 1282 162

Mika Savela, TJ
etunimi.sukunimi (at) valonnopea.fi

Palvelemme arkisin klo 9-17

LÄHETÄ TIEDUSTELU